Online vásárlás előnyei

Más szolgáltatásokhoz viszonyítva egyik legnagyobb előnye az online e-matrica vásárlásnak, hogy egyáltalán nincs szükség regisztrációra. Nem kell órákat töltenie az internet előtt e-matrica vásárlás szándékával.

Önnek nem kell tagsági díjat fizetnie, nem kerülnek illetéktelen kezekbe bankkártyájának adatai, továbbá a nap bármely órájában igénybe veheti szolgáltatásunkat. Nem kell útjáról visszafordulnia, és a legközelebbi e-matrica árusítót keresnie.

Csupán néhány perc az egész, s Ön internetes csatlakozással pillanatok alatt megvásárolhatja a megfelelően kiválasztott e-matricát.

A forgalmi engedélyben lévő hatósági bejegyzés révén másodpercek alatt kiválaszthatja gépjárművének díjkategóriáját. Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Az e-matrica vásárlási bizonylat bármikor letölthető, így nem kell külön papírok tárolásával foglalkozni.

Ha precíz, megbízható szolgáltatásra vágyik, és nem kívánja felesleges sorban állásra fecsérelnie idejét, kérjük, vegye igénybe online szolgáltatásunkat! Csak egy pillanat az egész, és az e-matrica birtokában Ön nyugodtan haladhat tovább!